Take this sinking boat and point it home...

idag har ja vart på julmarknaden i färgelanda1 va första gången på typ 4 eller fem år, å riktigt mysigt faktiskt! jag drack glögg, åt papparkakor och knallegodis, köpte lotter, såg på luciayåg och höll på att förfrysa fötterna! dvs alla som en en äkta julmarknad ska innehålle! men hu så kallt! e fortfarande som en liten isbit å då va de ändå två å en halvtimme sen ja kom in igen!

men ja får väl stå ut med kylan för om två måander drar ja söder ut! e ja å sandra som äntligen fått tummen ur å bokat en resa till inden, vidrae till thailand, malasyia och singapore! ska bli grymt kul å skönt!! komemr jobba asmycke i januari så de ska bli kul att ha något att se fram emot när de e slut! men gud så mycke de e som åste fixas innan, visum, försäkring vaxination å gud vet vad! har iaf tagit tag i vaxinationen, å imorrn ska de bli visum som sk abockas av på listan!

fin låt=)

chip å hej

little black book...

igår när jag skulle sova hade jag lite svårt att somna..tog då fram min svarta bok...en bok som jag skrev lite i när ja va typ 15, 16..va helt stört kul att se vad man tänkt eå tyckte då, skratta nästa så ja grät! tänk va mycke man har mognat och förändrats på fyra år! ibland kan ja tycka att jag fortfarande är samma person som när jag var 16, men när ja läste va jag skrivit insåg ja hur mycket jag förändrats å hur otroligt barnslig man va! haha! ja och marie hade skrivit nåra utläggningar om våra dåvarande kärlekar å nu när man läser det i efterhand så är det kanske inte så kostigt att de gick som de gick :S hittade också en väldigt fin dikt som jag själv hade skrivit, visste inte att jag hade en sån poetisk sida, men om ja får säjja de jsälv va den rätt bra! efter att jag läst klart boken, skrev jag nårgra rader till om mitt liv som de ser ut nu...undra om jag kommer skratta lika mycket å de rader om fyra år som jag gjorde igår åt de som jag skrev för fyra år sen!

har börjat kolla på 90210, riktit bra serie faktiskt! fast kan bli lite irriterad på den oehört lyckliga familjen från landet där vi berättar allt för alla familjemedlemmar å e så öppna å ärliga mot varandra...vissa saker vill man bara inte veta...å vissa saker vill man inte att andra ska veta...

e ju inte så långt kvar till julafton heller...har försökt att tänka ut julklappar, men de e så svårt! ja älskar vekligen julen å tycker de mesta är hälit med den! men när det kommer till just julklappar tycker jag bara att det är jobbigt..vad är egentligen den perfekta julklappen? hur hittar man den? och var? hmm...marie ska iaf få en mixer! de måste va den bästa present hon någonsin kan få!! haha!

nu ska ja iväg till sandra å så ska ja träffa linn, som snart åker iväg:(

puss å hej

i never saw it coming...

äntligen hemma efter 12 och en halv timme på jobbet! har nyss avnjutit en helt underbar macka, å nu ska ja snart glana på 90210=)

helgen blev väl inte riktit som jag förväntat mej, men men de kan ju inte alltid bli som man tänkt,,har iaf bakat jäättefina pepparkakor, vikingabåtar hjärtan glassar å tomtar!  drukit julmust å lyssnat på julmusik! hann även me att gå ut en sväng i fredas..mycket kul, mycket dricka, å en del suddiga minnen:( sorry about that!

de positiva med dagen är att det är tisdag kväll..å när måndag tisdag är färdigjobbat..då bara resten av veckan rinner iväg! vilke iofs kan vara negativt också eftersom lilla linnsan åker iväg på lördag:( kommer sakna henne huuur mycket som helst!

tyvärr är min hjärna just för tillfället rätt utbränd så de här blir allt för denna gång! love!

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.


mobillös

nåt hemskt har hänt...ja har alltid vart lite styv i korken av mej å hävdat att ja överlever utan min mobil å tar inte me mej den vart ja än går, att jag klarar mej utan att ha den inom fem meters radie...detta kanske stämmer till viss del, men igår upptäckte kväll upptäckte jag att min mobil var spårlöst borta! har rotat igenom på väskan jackfickorna å vänt uppochner på bilen men så här 13 timmar senare vet jag fortfarande inte vart den e! och jag måste erkänna att det känns lite jobbit...rätt så väldigt jobbit...å att jag känner mej lite lagom handikappad...fast vid en närmare reflektion så beror nog mest min jobbighetskännsla på att jag kanske måste lägga ut pengar på en ny mobil..och att allt som finns på min nuvarande mobil då kommer att försvinna, bilder, filmer nummer sms ALLT!! å de känns verkligen inte okej!!! :'( sänder mitt sista hoppp till att den ligger i fickan på min jobbväst! annars vet ja inte vad ja ska göra....!

let it snow, let it snow, let it snow..!

som om Gud vart inne å läst min blogg lät Han i kväll den första snön falla över dalslands skogar=) som om någon tryckte på en knapp när ja satte mej i bilen börja snön falla! underbart! dock inte lika underbart att köra i typ 40 km/h hem..men men...vill man ha snö så får man lida pin! får mej dock att länkta ännu mer tillbaka till sälen...men nu är det som det är å får ta snön som komemr här! får väl hoppas på att man kan få igång kvarnbacken i vinter! hihi!

När nätterna blir långa, å kölden sätter in...

just nu sitter jag å lyssnar på julmusik å ja riktit känner hur ja börjar få julstämning i hela kroppen:) hihi, kan inte fatta vad tiden har gått fort! om en månad å fyra dagar är det julafton!!! om en vecka å tre dar e de första advent! de kanske e dags att börja tänka på julklappar? nä, får nog vänta lite till...om ja känner mej själv rätt så komemr jag väl att köpa min första julklapp typ den 18 december eller nåt...nej vänta förretsen..jag har ju redan köpt en julklapp..eller till och med tre! hehe! si där va man kan glömma när man är tidigt ute! på tal om tidigt ute så är min mormor redan klar med klapparna! å de har nog vart i typ två månader! hehe! där har vi en tant som planerar!

hela den här grejjen att jag börja fatta att de snart är jul börja egentliogen igår då ja upptäckte att vi hade fått pepparkaksdeg till affärn! å jag blev bara grymt sugen på att baka pepparkaor dricka julmust å lyssna på julmusik! så de är förhoppningsvis vad en del av min helg kommer gå åt till=) å ja jag änvänder färdig deg, men lite bekväm kan man väl ändå få lov att vara?



Hejsan, hoppsan, falle-ralle-ra
När julen kommer ska varenda unge vara glad



If a song could get me you...

gud så duktig ja har vart! nä ja tillbringade inte alla min 23 lediga timmar i soffan eller sängen, ja har också hunnit med attt gå ut i regnet å motionera...två gånger! en gång i går kväll...alldeles kolsvart ute, men vill man så går de! å sen ut i regnet i morse! känner mej mäkta stolt =)

efter att ha glömt min mp3 i göteborg har jag plockat fram min gamla, och jag förstår ju varför jag köpte en ny..den e ju helt kokobell, går inte få på, när man väl fått på den går det inte byta låt, å när den ska av, nä då går inte de heller! men bra musik ligger de på iaf, å de e ju alltid nåt:)

nu ska fixa frillan, käka å sen iväg å jobbe! hare! kyssar

ibland gör man rätt ibland gör man fel..

hmm efter en helg som bestått av 99% jobb är ja äääntligen ledig hela 23 timmar!! helt underbart!! hur sk aja då tillbringa dessa underbara 23 timmar? ja mesta delen kommer ja nog att befinna mej i min säng...har stört ont i ryggen, å huvet, vill bara att nån ska komma hit å hjälpa mej å hålla upp min kropp, för ja tror inte ja orkar göra det själv så länge till...sen ska ja nog spenndera resten av tiden i soffan framför desperate housewifes!! så sjukt bra serie! börja kolla på det när ja va uppe i sälen, å nu är ja bara så fast...har tom köpt säsong 1 boxen:P

va gäller min nya frisyr så får ja säjja att ja hittils inte ångrar mej alls! har fått jättemånga komplimager å de e ju alltid lika roligt!:) men de klart att man saknar det blonda långa håret ibland...men som tur är har ja fanny som min stöttepelare som gjort en liknande förändring, från långt blondt till kort mörkt!

mä nu får de va! kyss så lång!

the wind of change...

are you in? well today i am!=)

min bästaste bloggande kusin gjorde här om dagen blogg comeback, å frågade om det inte var dags för mej att också göra det... å lätt övertalad som jag e så...känns ändå som en rätt bra dag för ett blogginlägg, jag har nämligen idag gjort (genomfört?) min livs första inpulsklippning som förövrigt också var min livslängsta klippning (1 å enhalv timme)! here's the story...

har kliat i mina shoppingfingar i över en vecka nu...skulle egentligen ha botat dem i lördags genom en heldag me shopping i göteborg, men tyvärr (eller kanske inte tyvärr men, tja..) så hade fredagens otroligt roliga kväll/natt/morgon satt sina spår å ja va inte direkt upplagd för seriöshopping....kammade noll, förutom tre väskor som alla va lika snygga att ja beslöt mej för att inte köpa nån...som sagt va ja inte så upplagd för shoppning...

men idag, min enda lediga dag på hela veckan styrde ja å gröna faran mot överby! (å hör å häpna, ja körde inte fel en enda gång! låg dock i fel fil, men lyckades byta innan de försent!!) gick runt å kikade lite först...hitta en grå stickad tröja på hm för bara 149kr, rena kapet! va tvungen att ha:P sen blev det en kjol också...å mitt i mitt spanade råkade ja av en ren hädelse gå förbi en frisörsalong...har tänkt å klippa mej ett tag å tog en chansing för å se om dom hade en tid..å visst hade dom de...satte mej i stolen å frisören(som förövrigt var praktikant) frågade hur ja tänkt mej..å egenlitgen hade ja ju inte tänkt så mycket så ja fråga om hon hade några förslag..."tja va säjjs om page kanske?" "tjo, hmf ja de e ju nåt ja aldrig haft förut, å what tha häck! kör på de!" å efter en och en halvtimme hade jag helt plötsligt kortare hår än vad jag haft på typ 10 år! men jag är helnöjd faktiskt! å jag har nog aldrig blivit så noggrant klippt! plattade å synade varenda hårstrå! hade inte blivit förvånad om hon tagit fram förstorningsglas för att kolla om alla hår hade den perfekta längden! (vill bara påpeka att jag med detta inte menar något ont) helnöjd, å endast 285 kronor fattigare gick ja därifrån!=)

ny frilla

Framifrån!


backfrill

Kortkortikortkort

å i mitt första blogginlägg på huur länge som helst måste jag ju också ha med låtarna som gäller just nu

så långt bort

vad har jag gjort

ber er att observera att detta kan tänkas vara ett engångs återfall..å ja lovar icke att det kommer komma löpande blogginlägg..men å andra sidan ska man aldrig säjja aldrig! den som lever får se!

tack å hej för idag!