lila kulle...

så bra!


gott att de fina vädret äntligen kommit...! synd bara att man jobbar...!
hade för övrigt en mycket mycket trevlig utekväll i lördags! trot glasskadad fot å massa blod va
kvällen hel lyckad! nu ser jag fram emot en ledig onsdag dom ska tillbringas i solen=)


If you love me,
Won't you let me know?

23 vita dagar!

jopps! idag firas min 23dje vita dag! va väldigt längesen jag hade en så lång vit period! har under samma tid även gått ner hela 2 kilo!=) bara tre kvar..å sen förhoppningsvis några till! ska göra en insatts på friskis idag, å sen får vi se om de kanske blir fotboll imorrn! e iallafall ledig denna vecka! vilket e väldigt skönt! har jobbat alla dar denna veckan å de börjar kännas ikroppen...fast de e ju synd att man inte tjänar nåt när man går hemma...men men...mer tid till träning=)

har börjat kolla lite smått på en eventuell resa till hösten! hade vart så jäkla skönt å ha nåt att se fram emot..just nu känns de mest som om jag bara har en massa massa jobb framför mig...vill boka in nåt nu!!! om så bara en endags tur till danmark;)

ne nu ska ja ta å hittpånåt!

min vecka som 20åring

idag har jag vart 20 år i drygt en vecka å ja måste säga att det känns helt otroligt fantastikt exakt likadant som att vara 19...känner ingen som helst skillnad..har inte ens vart på systemet (ja ja vet de e lite dåligt)..! så vad har jag då gjort min vecka som 20åring?

tja, jag har skaffat mig någora vuxenpoäng genom att jag köpt en bok och suttit vid fontänen på järntorget och läst! måste sett otroligt vuxet och bildat ut!

jag har också vart på picknick i slottskogen, mycket mysigt med medtagen mat å strålande solsken..vet dock inte om det är så vuxet, men de va en helbra dag!

grillat i skeppsviken..vilket vi kan konstatera att det inte ger några vuxen poäng med tanke på att det till ungefär 90% bara va blivande studenter som va där å festa..! åå va jag vill ta studenten igen! skulle kunna göra nästan vad som helst för att få uppleva dom två veckorna en gång till!

sen hör och häpna har jag faktiskt vart å tränat fotboll!!! första gången på drygt ett halvår! va mäkta stolt, även om det kanske inte gick så bra, å även om jag hade träningsvärk i typ 4 dagar efteråt..men ändå! jag överlevde! å de e mycket möjligt att jag går dit igen..fast inte denna veckan...