mitt nya jag...

jag har förändrats sen min tid i sälen...låt mig förklara..!

imorgon är min första arbetsdag på kvantum på ett halvår! (nu skulle jag kunna babbla på om hur det ska bli pch att jag faktiskt e lite nervös, men det är en annan historia) och som alltid när man ska jobba heldag måste man ju äta mat, och alla vet ju att det mest ekonomiska är att laga mat hemma och ta med...nu har jag en sådan lyx att min mamma brukar fixa matlåda till mig (vilket iofs inte är så konstigt med tanke på att när hon lagar mat till sig själv lika gärna kan laga till mig också...men men jag är tackasam) men just idag kommer det sig att min mamma inte är hemma, och inte har lagat nån mat....mitt gamla jag hade tänkt "ah skit samma, jag köper en paj eller nåt..de e ju alltid gott och lättvindigt!" MEN eftersom jag nu förändrats SÅ himla mycket gick min tankegång idag istället "hm, jag går till kylskåpet ser vad som finns och ser om jag kan slänga ihop nåt!" sagt (eller snarare tänkt eftersom jag är heeeeelt ensam i hela huset:(... ) och gjort begav jag mig till kylen för att se vad jag kunde finna....och där fanns de resurser kan jag lova! (mer än vad som någonsin funnits i fäbons kylskåp tillsammans!) hitta både de ena å de andra och på en halvtimme lyckades jag komponera en riktigit god matlåda! ja jag vet att den var god för jag va tvungen att smaka!:P

här följer receptet!

Crème fraiche
matlagningsgrädde
mjölk
Maizena såsredning
färdig grillad kyckling (går ju givet vis bra med rå me, men då måste du antingen steka den eller ha den i ugen först...)
soltorkade tomater
champinjoner

koka ihop Crème fraiche matlagningsgrädde mjölk och Maizena såsredning (ta så mycket du tycker du behöver, (detta gäller alla ingredienser)) tills du får en för dig lagom tjock sås...stek champinjoner och krydda gärna med salt och peppar, skär tomater och kyckling och häll sedan i allt i såsen! krydda som du själv vill, jag hade i lite hönsbuljong och salt..de blev asgott! servera med ris!(eller nåt annat om du hellre vill de..!)

ja ni ser vilken helt ny person jag blitt..för ett halv år sedan hade jag aldrig lagt ut ett recept på min blogg...!=) måste förresten återigen nämna att OC är en fruktansvärt bra serie! "fokusera inte på det som skiljer er åt, utan på det som för er samman!" citat sandy...å de e ju så man börjar gråta! men det är inte samma sak utan min OC polers alex å johanna!:(

imorn e som sagt min första da på kavtum, återstår å se om man lever så de blir något valborgsfirande i götet eller icke! ha de bäst!

helt sjukt..

det är helt sjukt hur fort det går att komma in i vardagen igen...har bara vart hemma i fem dagar, men det känns redan som om jag vart hemma i en evighet...konstigt de där..! har iallafall äntligen förstått alla som tycker vi har äcklit vatten! för det smakar verkligen piss! usch!!:( men men några dagar till så har man väl vant sig vid det med..!

helt sjukt också hur otrolit mycket man saknar alla..fick världens gulligaste sms av alex, höll ju nästan på att börja gråta...och jag kan inte säjja annat än att jag håller me! känndes jättekonstigt!

testade också på uddevallas uteliv förförsta gången på fem månader..blev väl inte helt vad jag hade tänkt som...tur att man har bra kompisar som tar hand om en iallafall;) men en sak som är säker..de e att jag ska införa alkollås på min mobil! jag förstår inte varför jag alltid måste ringa till gud å alla männsikor..! fölåt!!!

ha de bästa alla!

Sälen, säsongen 07/08

Det står fem flaskor öl uppå hyllan

Det står fem flaskor öl uppå hyllan

Å tar man en flaska öl ifrån fem flaskor öl

Står det fyra flaskor öl uppå hyllan



   

P-afterski!      Coolingar i liften!           Underbart!

image91

"Jag har aldrig drukit mintu!"


  

Skidåkning.................Jobb....................och så vila!

Det står fyra flaskor öl uppå hyllan

Det står fyra flaskor öl uppå hyllan

Å tar man en flaska öl ifrån fyra flaskor öl

Står det tre flaskor öl uppå hyllan



           ¨                       
Jocke lär sig laga mat!        Facebook!         Förfest!          Utsikt från mitt jobb


Det står tre flaskor öl uppå hyllan

Det står tre flaskor öl uppå hyllan

Å tar man en flaska öl ifrån tre flaskor öl

Står det två flaskor öl uppå hyllan



                             

Ricky å hans brudar!              Smurfen å plastpåsen!              Galet värre i Fäbo 2!

image103

All in on the last party!

Det står två flaskor öl uppå hyllan

Det står två flaskor öl uppå hyllan

Å tar man en flaska öl ifrån två flaskor öl

Står det en flaska öl uppå hyllan

                           
       Praktikant i luften!                   Glidare!               Vilket jävla tryck!   

image105

Kärlek!


Det står en flaska öl uppå hyllan

Det står en flaska öl uppå hyllan

Å tar man en flaska öl ifrån en flaska öl

Står det ingen flaska öl uppå fyllan

Det står inga flaskor öl uppå hyllan
Det står inga flaskor öl uppå hyllan
Å tar man en flaska öl ifrån inga flaskor öl
Ja då e man tame faan uppå fyllan!

image109

Tack!
För en helt underbar säsong som innehållt både skratt, gråt(framför allt den sista veckan) älskare å "bekanta"!

Komihåg att vi inte säger "hejdå" vi säger "på återseende"!!