sommarångest

ångest i bena, ångest i huvet, ångest i hjärtat och framförallt ångest i magesn :S

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

sjukt kul midsommar!

mätt som en plätt efter pizza å asgoda nybakade bullar (å lite bulldeg me) i magen sitter jag å kollar på helsköna bilder från midsommar! har haft en sjukt kul helg! började med lite nostalgi genom att kvarta in i en stuga på solvik...där både minnen fån småbarnsben kom men även minnen från då man va lite "coolare" gen en speciell vakt..! hihi..tur att vi höll oss i skinnet så han inte kom på hembesök...! undra va han hade tänkt om han fick syn på patrik!


puss i armhålan!

sen blev de utgång i sömgen! sjukt kul å asmycke folk! fick träffa helen också vilket va hur kul som helst! dansa som aldrig förr, å ägde hela stället! linn ägde me, men på sitt eget sätt! haha! hångellinn! bakisdan på lörda botades genom en liten promenad på smögenbrygga, wookiedokie med linns gamla lärare å sen en vääääldigt lång å skönt fika (och spaning så klart) på lagegrens lucka! underbart!



<3

på lördakväll blev de först grillning men årets godaste potatisallad! mums..efterden å en skönt vilstund i linns audi, va de bara till att tagga till å ladda för utekväll på baden! efter flätgängets mysiga förfest (med lite förbjudna inslag) tog vi taxi till kungshamn där vi till vår förfäran upptäckte att de näst intill va folktomt, å dessutom svindyrt att gå in..så de fick bli zita båten över till smögen...! åter igen en galet kul kväll...höll dock ihop lite mer denna kvällen, hela gänget på samma ställe hela kvällen...har nog nästan aldrig hänt tidigare!



flachbacks på busshållsplatsen!

Nu ska jag gå å käka bullar!=) mumsfillibabba!

på besök i annan land...

bidde en liten minimini semester på min lediga dag igår=) mycket impulsivt å mycket trevligt! de va jag å linnsan som på tosdagen bestämmde oss för en lite tripp till vårt älskade grannland danmark! en rolig å innehålsrik resa..som tillexempel vår jakt på äkta danska winerbröd....övet stock å sten, fräscha torg som gick att puss på å i tokhöga guldskor ströva vi omkring å besökte nog ungefär hela fredrikshamns caféer (vilket inte va så lätt men tanke på att vi fick undvika båtfolket) för att hitta de perfekta winerbrödena..tillslut hitta vi som..på båten hem! men då va vi så mä'tta så de bidde inga! som tur va hade vi ju fått provsmaka kvantums goda på morgonen!



Brudar på spaning!

vi får ju inte glöma att vi också var på pensionärs allsång! om jag här om sistens hade ångest för att jag börjar bli gammal kan jag säjja att det är nu som bortblåt...! snacka om att känna sig ung när 30-35 åringar blir kallade för ungdommarna i gänget! känndes faktiskt rätt bra! fast jag kan inte säjja annat än ja faktikst länktar tills jag själv blir pensionär å får åka på "seniorrabatts allsångs resor" på stenaline! hehe!

hela dagen hade vi också ett jäkla flyt! å de va ju tur för vem vill ha oflyt mitt ute på katteerrak? haha kul skämt va? men roligast va ändå när vi satt å avnjöt den delikata buffén på M/S Danica...
"Usch va kallt de e här på båten"
"Ja å ändå har vi betalt bränsle tillägg!!"

HOHo


       

Vaddå bosätta sig på en öde ö? Go Sweden! Alskislinn sjunger om röda rosor för fulla muggar!

sjung om studentens lyckliga dar..

ja de va allt några lyckliga dar! kan inte fatta att det redan gått ett heeelt år sedan det var jag som sprang å gapa å sjöng på uddevallas kungstorg...att för exakt ett år sedan satt jag på en limousinebuss på väg ut till en helt underbar festkväll i smögen!

ja i torsdags sprang dom ut å jag skulle ljuga om jag sa att ja inte va avundsjuk! gick förbi magretegärde och jag var såå himmla nära att gå upp å ställa mig på trappa igen! men icke! fick istället fira min kusin å de va ju rätt trevligt de me=) även om han sjöng lite dåligt..å inte riktigt höll kusinens mått;)





va me syrran i göteborg igår å kolla in henne nya lägenhet..rikit fin faktiskt..å gud va grymt sugen jag blev på att flytta själv...det riktigt spritter i kroppen! roligt var ju också att hennes hyresvärd trodde att jag va storasyster:P hehe med tanke på att hon är 23, måste han trott att jag typ va 25....vet nu inte om de e något att vara så glad över iofs...om detta hade hänt för två år sedan hade jag vart mäkta stolt, men nu vet jag inte riktigt...börjar få lite ålders kris å känner mej lite gammal:( men det värsta av allt va när jag blev kallas tant på jobbet! "ge de till tanten där"...schooo!


underbara värme!

japp ätligen är verkligen den riktiga värmen här!! ligga å sola vara ute ända tillsnatten å inte ens behöva ha kläder på sig! underbart de e va de e! har till och med tagit mig årets första dopp! å trot eller ej men de va faktiskt inte så kallt, utan helt okej..hade ju haft en mysig uppvärmi9ng också med jordgubbar å rollokolor! de går inte av för hackor de!

va å kika på balen i går också! å va jag länktar tillbaka för ett år sedan, tänk om man kunde för göra alltihopa en gång till! hade vart så underbart! men nu går ju inte de så man får ha nåt annat att se fram emot...har bnörjat planer avår resa lite..eller iaf börjat plnaera en träff där vi sk aplanera vår resa..vilket är lättare sagt än gjort...puh va jobbigt att alla ska bo på så olika ställen å jobba så olika..

har också börjat fundera på huruvida jag vill tillbak till sälen elel rinte...eller vill klart man vill, men om jag ska pka tillbaka elle rinte..usch d e faktiskt lite jobbigt å lite så där varannan dag kännsla:S

men men de ordnar sej väl!