ett rolit liv!

när ja tänker på mitt liv kan ja inte annat än skratta...ja fattar inte riktit hur ja å mina vänner lyckas me allt, men på nåt sätt gör vi de...ibland funderar ja över vart vi har våra huvven, men då får ja bara huvvevärk..bättre å ta de som de kommer!

efter en minst sagt hård dag i skolan..(satt kvar till klockan fem!) kände jag att ja kunde unna mig en liten eftermiddagstripp (som blev kvälls,natttripp) till göteborg..å ja vet att ja har sagt de förut men de tåls att säga igen, vilken underbar stad! speciellt i torsdas..varmt å skönt, å för att citera en förbipaserande "det känns som om man är utomlans"..nä kanske inte riktit men nästan...unna oss en mycket god middag på avenyn..sen bra det av till en bar å spana på folk å pimpal lite vin..de va också då som "opertion få-sandra-att-ta-tag-i-vad-vi-egentligen-gjorde-där" började..å ja får säga att ja är rätt nöjd med sandras insatts..men den andra parten däremot, dåliga bort förklaringar som "jag hittar inte in till city" duger inte..ja efter tag hittades det iallafall in till city, å de va va mycket trevlit, lite konstit,å om man tänker efter lite så  kan man skratta å t situationen..inte trodde då ja för allt i världen att vi nio månader efter vår bulgarienresa skulle sitta å pimpla vin å diskutera min grisar med nåra ysta bor.. 

men som sagt mycket trevlit, å tiden den går ju fort när man har kul å innan nån av egentligen tänkte på de så kläcker linnsan ur sig "nu e klockan 23.34, sista bussen går 23.35...!" ojdå..tänk si tiden går när man har roligt...men som tur är har man ju kontakter å vi kunde ha sovit i göteborg(å gått ut å festat), men me tanken på att ja å sandra skulle ha muntlig redovisning dagen där på, å var tvugna att va i skolan halv9 känndes inte den tanken så lockande...istället blev de buss till stenugnsund, där blev de en liten kall paus på cirka en timme, inna vi tog nästa färdmedel (lastbil) hem till uddevalla, min mammas kommentar när hon hörde hur vi kommit hem: "å herregud, de hade ja velat se, finns de film på när staborna åker lastbil?!", å ja måste säga att ja e minst sagt förvånad över de bådas positiva reaktion..har nästan aldri sett linn så impad! haha! efter det en trång tvåsittsbil, knökad me fyra pers hem till herrsta, sen va de tre timmars sömn å upp å till skolan...va något kämpit men de funka..fick också en komplimag av stella som ja kommer leva på läääng! "å va fin du e idag sissi!" e inte många som får höra de efter en tre timmars sömn, å man känner sig allmänt sleten..

på lördan styrde vi kosan mot kungshamn å de va riktit trevlit! ja å linn va på spaning, å körde "hundtricket" tyvärr gick de inte så där jättebra, men men, fick ju en liten promenad, och sen fick vi konstaterat att "vi gick i en trappa" något som jag inte har något minne överhuvudtaget av :S frammåt kväll åkte "så de kan låta" fram å ja kan väl inte annat säga än att lag dalsland regerar...speciellt på "waterloo" vi e bara för bäst!;) efter vi tatt hem den prestigefylda matchen va de middagstime..å de blev en minst sagt mögelmidda...att rada upp allt som va möglit skulle ta alldeles för lång tid så ja kan ju nämna det som inte va möglit....gurkan å salladen...bilder från spektaklet finns att skåda i den nu  äntligen uppdaterade
bilddagboken!

image40

myit i kungshamn! kolla in glorian!

på spaning på maxi..

dagens maxirapport!

kaos rådde i frysdisken, å ingen kinafarare i syntes å jag blev något besviken...vad som däremot va en postiv överrskning va "den nyklippte" hade verkligen förberett mig på något mycket värre, men blev positivt överraskad när det första jag så va en helt okej kaluffs! för er som inte vet tittar jag väldigt mycket på håret, å de e näst intill det värsta ja vet när sånna ja tycker är snygga klipper sej hit å dit! illa illa usch va illa som jag själv skulle vilja utrycka det!

nu måste ja plugga lite matte...har förhör imorrn "du har ju lite att leva upp till, va ju bäst i gruppen sist gång....känn ingen press" för att citera min mattelärare

förlåt 737..

jag tar tillbaka allt ont jag någonsin sagt om 737, dom får gärna måla om gamla "ässibussar" hände nämligen något mycket roligt (eller roligt är väl att ta i men..) när jag åkte hem idag... om jag någon gång ibland glömmer mitt busskort, eller har glömt att fylla på de, lägger jag alltid huvudet på sne och ler lite å frågar om ja får åka med ändå...och självklart får jag alltid de! men idag var det en kille, vars busskort inte funka... han fick betala 60 spänn för att åke med! hehe..tänk va ett litet hej och ett leende kan göra=)

gjorde min debut som utespelare idag också..inte illa att avancera från målvakt till vänster yttermittfällt...å ja kan här med intyga att de krävs en hel del mer kondis att va ute på planen än i mål! shit vikket träningspass jag fick mig! å jag måste väl ge min insatt godkännt med tanke på det oootroligt snygga målet som jag gjorde! japp ni läste rätt..Cecilia Marie Johansson gjorde mål! å som sagt, snyggt va de..."tryckte in den på hörna, vid bottre stolpen" som ritmimmi skulle sagt!

falsk fasad...

igår gjorde jag en fasansfull upptäckt... min kära 737 är inte alls den som han utger sig att vara...istället för den blå bussen, är det bara en ommålad "ässibuss" usch å fy å blä! skämmes västtrafik! har dom inte råd me nya bussar, utan målar om dom å lurar oss resenärer! dåli stil!

e också lite orolig över min vän (vars namn jag inte nämner) som har börjat en karriär på kriminella banan...kriminell och kriminell är väl kanske å ta i...men lite orolig blir man ju när hon åker runt å snattar snöstavar!

att man aldrig lär sig...

Efter 13 år i skolan och X antal lov tycker jag att jag borde veta bättre! ja menar hur många lov har ja inte haft under min skoltid, å hu många gånger har jag inte inför ett lov släpat med mig hundra tusen olika skolsaker som jag måååste göra under lovet?å ändå slutar det alltid på samma sätt...söndag kväll, böckerna ligger fortfarande, i samma hög som ja la dom i när ja kom hem fredan innan lovet.. man tänker "ska ja göra nåt åt det kanske? Näj, ja har ju inte gjort nåt på hela lovet, då behöver jag inte ta tag i det nu heller? det är bättre ja vilar lite så jag är utvilad tills imorgon" ja lovar och svär.. det har nog inte gått ett enda lov då detta inte har hänt.. 

men så, fredgen innan påsklovet tänkte jag "nä det är inge idé att ens ta med nåt hem jag gör inget ändå" men efter att sandra lastat hela väskan full i böcker tänkte ja om lite.. "det är ju mitt sista lov.. det kanske är dags att bryta en rutin" så även ja tryckte väskan full med böcker å papper och tänkte "nu ska det inte bli så att ja på sönda kväll sitter å inte ha gjort något!" gissa hur det gick? Som den rutinmänniskan jag är möttes jag idag av en hög med papper å böcker på mitt rum som legat där, orörd, sedan fredagen innan lovet...ja sitter också med ett fett PM (som förövrigt ska in imorgon) och en debattartikel, och jag har inte gjort ett piss på hela lovet..att man aldrig lär sig...

jag skulle ha lämnat kvar grejerna i skåpet...




ps. jag kommer att sakna steffen:'(

besviken...

jag blir såååå irriterad! här åker man till göteborg med ett enda syfte..uppdrag hitta stundentklänning! ja å marie ränner runt i hela göteborg, men hittar man nån..NEJ! åhh ja blir så trött!! ja vet inte hur många affärer vi via inne i å den ständiga komentaren "här kommer du att hitta den" men icke..va dom inte förkorta va dom förlånga, för uringade, för ouringade eller genomskilniga! när ja väl hitta en (klockan kvart över 6) så fanns inte min storlek!! åhh! ja fattar inte hur något så lätt kan va så svårt!

gårdagens utgång va sisådär...borde nog egentligen legat hemma å kurerat min förkylning, men men e de lov så e de...positivt är dock att ja inte känner av gårdagen alls...mycket skönt!=) linn (som innan kvällens slut hade lyckats med opertion dominoeffekt dvs hon ramla på dansgolvet så att alla andra också ramla crika 10 gånger) kläckte också som vanligt sitt standard citat "ja heter johan" "ARHHHHH!!! JA HETER JU JOHANSSON!! ARHHHHH!!!" intresseklubben antecknar...

tröjjbyten, å vinnare av let's dance tävling!

ja påskafton blev enmycket trevlig afton...bra initativ av carro å styra upp en äkta påskfest...fast än att hon själv skulle åka iväg till fjällen klockan 4 på morgonen! bra gjort carro! å visst va de en fullspäckad kväll..en lugn inledning följdes av två tröjbyten, först va de linn som spillde rödvin på min vita tröjja (eller rättare sagt camillas vita tröja som jag hdae lånat..) så den åkte av å ner i tvätten..fick låna en ny vit tröjja av carro, men de gick inte många minuter förrän även den var ned spilld med rödvin, kan vi tacka emielle för! bara till att ta av den me! nä ja väl fått på mig en tröjja, som jag mot alla odds lyckades hålla ren var det allvarliga samtal som gällde...de e inte klokt va man kan bli kännslosam när man fått i sig lite alkohol..:S försökte även banka lite vett i Sandra, vet inte om de gick in, men man kan ju hoppas...längst inne vet hon nog själv att jag har rätt om "mysimyskarlen" som är hans nya smeknamn!

efter allvaligt snackm va de dags för let's dance ala styveryr! å gissa två gånger vem som vann?? japp ingen minder än jag själv, å då ska ni veta att de va världstvåan i bugg(eller jitterbugg eller va de nu va) som dömde!! att de bara va två par som tävla kanske ja inte borde nämna...men en sak som däremot ska tas upp var vad jurryn sa om  mig "sissi du kan ju, du e ju duktig! du håller ju till och med takten!" detta är något ja kommer leva på lääänge!=)

efter tvälingen fick ja av självste världstvåan hjälp att lära mig vals inför balen...gick väl si sådär..kan nog behöva några lektioner till och framförallt behövs en lektion i vilket håll som är höger å vad som är vänster!! sen skulle vi ge oss på salsa också men hitta ingen lämplig musik, så de blev bugg istället...men ni ska veta om man dansar med en världstvåa blir det väldigt mycket snurr..så de gick inte så länge, men kul va de!

frammåt sjusnåret, fick jag å min busspartner som jag tatt hem let's dance titeln med, nog och bestämmdes oss för att ge oss ut i den dalslänska morgonen och prommenera hemmåt...en prommenad på cirka 5 km. 5 km är väääldigt långt omhar kört två "7kvällar" i rad, tagit hem titeln i let's dance, å haft en allmänt hård kväll, så som tur för oss va kom malin efter två kilometer (som skulle upp till färgelanda å jobba) förbikörandes å fråga om vi ville åka med...vi var mycket tacksamma!

en mycket trevlig kväll/natt/morgon!  

en liten värld med festande och djupa filosfiska livssamtal

så kan vi stryka en grej en från listan, studentfest i göteborg, (eller göööttlebörj som linn envisades med att säga hela kvällen) om vi fortsätter i denna takt, är det nog möjligt att vi avverkar alla våra punkter kanske? 

och ojojoj sikken fest de blev! bidde lite små förfest i bussen ner, sen va de pissepaus som gällde...vissa tog den på äckeltoaletterna på centralstationen, medan andra tog den bak en bil vid posthuset...sen vare valland som gällde...måste säga att jag alltid blir lika positvt överraskad när alla vakter är så snälla, är ju va vid dumvarkterna på gg...dom borde gå på "hur-man-är-trevlig-krus" hos göteborgsvakterna! de skulle som vinna på!

efter mötet me de trevliga vakterna va de in på dansgolvet å shaka lite as som gällde! å shit va mycke heta grabbs de fanns...annat än utbudet i uddevalla vill ja lova...i början va de lite tamt med endast (citat:)"Soul R&B Hits "men till vår stora förtjusning öppnade snart de andra dansgolvet där det var (citat:) "PARTY, SCHLAGER, 80-TAL, 90-TAL o He-Heeej"..å de e allt där vi hör hemma, shit va vi ägde vi dansgolvet kan ja lova! farmmåt två tiden kännde sandra å camilla att de va rätt så nöjda å vill ta kvart över 2 bussen hem, men ja å linn hade inte riktit fått ut va ville än..så vi övertala dom att stanna...och tur va väl de, eller va säger ni flickor?;)

de e här den lilla världen kommer in..mitt bland allt shakande tyckte ja att ja kännde igen någon..(värt att nämna är väl att om man känner igen någon i göteborg blir man av någon konstig anledning alltid lika glad, oavsett om det är någon man bara känner igen, eller om det är någon man känner väl...) mitt på dansgolvet stog ju våra fjällen kompisar!! haha! otroligt vilket bra minne man har ibland, va alltså i hemsedal för över ett årsen vi träffa domma! haha! lite kul...å roligast va nog när camillas lilla loverboy kom..hehe! frammåt halv fyra va krafterna slut..å de va dags för efterfest..men innan dess ett stylingstop å jag har här med fått bekräfftat att mit hår är väldigt fint "ååh va fint...de e så mjukt, å fluffigt..."  

sen drog tre av de fyra på filosofisk efterfest...(nämner ej vem som inte följde me..)i ett hus/lägenhet..å så ska ja me ha de när ja blir "stor" en kompis som har ett hus dit bara är att gå...men vi blev dock något förvånade när dörren va låst "men va e detta? här e de ju alltid öppet!" tillslut kom iaf en halvnaken surfkille å öppna dörren å välkomna oss in=) å de va ingen vanlig efterfest á la uddevalla vi hamna på..nä detta visade sig vara den efterfest då vi "småttingar" skulle få reda på vad meningen med livet egentligen är "passa nu på å fråga oss vad ni vill veta, vi kan tipsa er om allt" å då ska vi ha stor benämning på allt! å visst fick man sig nåra användbara tips.. tyvärr minns man inte så där jättemycket av tipsen, men kul va de! när camillas alarmklocka ringde 10 över 6 tyckte vi hade fått nog av alla filosofiska tips och börja knata hem..å de e här den första nackdelen med göteborg kommer...de e ju så stort, å de tar ju så lång tid å gå...iofs gick vi väl inte så där fort heller..men ändå..fast de va värt de! sen blev de nåra timmars sömn, å sen fruksot på böffhuset...efter en god kycklingfrukost mötte vi den som inte va me filosofiefterfesten, utan som gått sin egen väg, tillsammans med jumper..å herrgud de va en syn vill ja lova..håret åt alla håll å klänningen på sniskan! vingla gjorde hon me! haha! sen var det en låååång bussresa hem å slutligen sängen som gällde! men kul va de, å detta får vi deffentivt göra igen=)

image39

Heta Partypringles!

Å vänner kom nu ihåg "att vi är alla robotar som styrs av våra gener!"

---

ytterligare en nackdel med göteborg: spårvagnarna slutar gå klockan tre...!

det går dåligt nu..

hitta hippiefamiljens gamla (eller gamla å gamla typ en månad..) "att göra innan studenten"-lista å ja får säga att de går då inge vidare med den...:S inte ett enda kryss!! de va allt för dålit! de får bli andra takter nu, e ju bara två månader kvar!! å med den takten vi har så lär de la ta sitt lilla tag innan vi kan bocka av allt..mitt förslag är vi iaf avverkar två punkter nu på lovet!

Att göra för studenten Torsdagen den 7 Juni 2007

Åka till Christiania (och röka på)


Ack-va-kul i Helsinborg (alt. vattenpalatset i vbg, men min röst går till ack-va-kul!)


Hippiedag

Kollektivvecka

Roadtrip


Lyxprostitution (OBS! Denna gäller inte alla)


Studentfest i Göteborg


Fest i Linnsans hus

Tårtbuffé

Laserdome

Sexparty 

Sprutgräddsfest  



nä nu kom sandra, då får ja änna gå å käka, för nu börjar de kurra i kistan!


livet har sina goda stunder...

å tur ät väl de! hur skulle man överleva utan allt kul som finns? denna helg har innehållt en massa goda stunder, å heta karlar...*mums* börja fredakvällen hos emmi, först pizza å sem va de fest i lägenheten! blev lite orlig att vi sprängt högtalarna ett tag men tekniska sissi fixa de! *tur* sen bar det av till kullgrens och jag och sandra har här med beviset på att det inte bara är tjejer som går på toa två å två...vi fick dock aldrig något riktigt svar på om dom pissa i kors eller ej...sen va vi en tur till gg, sen tillbaks till kullgrens igen..va ett himmla ränn där ett tag..men kul va de=) å massa heta karlar! sen va de 730 hem, dock dålit me folk, men som tur va hitta ja en vän som kunde pka me mig så ja slapp åka själv...sen va de min gula monark som tog mig sista biten hem...


lördagen blev la lite småseg, men ja å linnsan hade ju bestämt att vi skulle på nya beckfilmen, å har man bestämmt nåt får man hålla de...det var dock inte så många andra som va sugna, så ja å linn åkte på liten egen roadtrip till vännersborg...ja det är ju så att beck har inte kommit till DÅLIGA uddevalla bion än!! de kommer väl lagom tills den släpps på dvd eller nåt! men de va ju ett spännande äventyr att komma till vännersborg me, å linn va riktigt duktig som färddator på hemvägen, även om hon guidade oss fel så vi kom till båberg istället för till uddevalla..men men de e ju en upplevelse att ha vart där me!

sen blev de lite mer fart på se andra när vi kläckte den bra idén att vi skulle gå till kullgrens! blev snabb förfest hos emmi å sen ut...det var mycke folk, synn att man va lite små seg från gårdagen bara... tror att de va nära att både carro å sandra somna där inne! även denna dag va de mycke snyggt ute..syn att man va lite småseg bara...rulla hemmåt vid 1tiden..å då menar ja inte rulla i den bemärkelse att jag var rund om fötterna, utan att ja faktiskt körde hem! skulle ju upp å spela match idag å då e de ju "sunt" levene som gäller!

matchen gick bra..tyvärr sandra men vi slog ditt kära herresta me 5-2..bättre lycka nästa gång! även på matchen fanns heta karlar (iaf en..) lite små konstigt med tanke på att vi befann oss mitt i dalslands urskog..men men ja antar att den har sin tjuning den me...!

nu e de bara till å koppla av i veckan å ladda inför påsk helgen! adios!