på villovägar...

japp, lilla mini har begett sig ut ur dalslands mörka skogar till de ännu mörkare i värmland! e på besök i det soliga karlstad, fast jag undrar allt hur det utrycket har myntats för igår när jag kom var det världens spöregn, idag är det jättemulet å imorrn ska det tydligen bli snö...:S får bara se till så att ja kommer hem, min kära mamma har nämligen förbjudit mig att köra om det blir dåligt väder, så jag ber för att det inte ska bli det för imorrn e de ju utgång på g, å de får man ju inte missa :P

livet i karlstad då? jo ungefär som i skogarna hemma på dal...igår lekte jag och min syster biltjuvar, det måste sett väldigt misstänksamt ut. vi skulle köra hem hennes pojkvänns bil, jag skulle köra vår bil och hon hans. jag satte mig i bilen starta och vänta på att hon skulle komma. plötsligt hör jag hur det börjar tjuta och pipa,jag kör frm bilen lite för att kolla vad som händer, jag ser då en bil som står å blinkar. sen komme rmin syster springande mot mig hoppar in i bilen å säger "kör kör kör! jag har satt igång billarmet vi måste åka å hämta david!" så med en rivstart åker vi därifrån...måste sett något misstänksamt ut..hmm* och min syster blev något rädd när hon tyckte sig seen polisbil, det visade sig dock vara en heelt vanlig bil och inget att vara rädd för. som tur var hade larmet slutat när vi kom tillbaka.

nu ska vi å göra stan osäker, ska bland annt kolla in de nya shoppingcentrat mitticitty, får la se om de kan va nåt å ha, ska försöka hitta mej ett par skor iaf, och kankse nån tröjja=)

chipp å hej!

//Cecilia Johansson live från Värmland

Älghorn, kärleksförklaringar och övertrevliga människor

Japp, får väl lov att säga att gårdagen blev mycket lyckad och rolig, över mina förväntningar faktiskt=) tack marie! hoppas du hade så kul som du ville att det skulle bli:P

misstolka mej inte nu, jag tycker det är jättebra när människor är snälla och trevliga och så där men ibland blir det bara förmycket! folk som helatin ska vara så himmla käcka och trevliga och översnälla! jag tror ja spyr! tillslut blir det bara förmycket och då känner man sig själv så dum för att man tycker det är jobbigt att någon är trevlig mot en...*suck*

men de roligaste på hela kvällen får jag nog ändå lov att säga var när jag jagade linn me älghornet! hahaha! jag stog och peta på henne med det och först reagera hon inte på va de va men sikken fart hon fick när det gick upp för henne vad det var! haha, å stackars katt, han blev livrädd! hehe!

sen förkom det ju en och annan kärleksförklaring med, mm vissa tycker man allt synd om ibland..

efterfesten var också mycket trevlig. titta på kort fårn bulgarien, alltid lika kul=), käka meze, hehe, och avsluta kvällen med ett avsnitt av skärgårdsdoktorn, kan det bli bättre? nä ja tror inte de!

idag då?
jo, en mycket trevlig frukost, alltid lika kul att äta tillsammans med två stabor, gillar linns komentar bäst; "Det känns nästan som om man är i fjällen, för när man tittar ut är det bara en massa träd!" ja du linn de e bara snön som fattas!

sen ska jag iväg å träna fotboll och det ska bli väldigt roligt, har faktiskt länktat efter dette...hoppas hoppas hoppas bara att mitt knä håller, har haft ett skadeuppehåll på mer en ett och ett halvt år nu, så ja känner att det verkligen är dags nu, ska bli riktigt kul! efter träning blir det eventuellt utgång också=) ush ja känner redan nu att de kommer bli mycke denna vecka, men de e ju så de ska va när man har lov, va va de du sa sandra? köra en bulgarinvecka å festa varje da? vi har ju ett väldigt lovande utgångsläge iaf=) 








126654-4






















E de älgen som skrämmer dej?

steget mot vuxenvärlden..

japp, varit på mitt livs första affärsmöte idag, kände verkligen hur poängen på vuxenskalan steg. och pricken över i:et va ju att ja drack kaffe också! kan ju inte bli bättre! ja känner mig redan flera steg vuxnare! mötet förövrigt var mycket trevligt och jag får verkligen säga att vi visade oss från vår bästa sida, inte för slampigt klädda (utom linn me kjolen då) utan lite lagom affärsmässiga!

och idag har vi kommit fram till att jag måste ha en massa saker inne i mitt huvud, jag blev anklagad, ja anklagad inte (ja va nu motsattsen till anklagad är), för att allt fassnar i mitt huvud och att jag kommer ihåg skaer som jag lärde mig när jag var liten och att jag kommer ihåg barnprogrem, sånher och sånt där från när man var liten, inte för att jag förstår varför detta nu skulle vara något dåligt, men det är det tydligen.

filosofiprov idag också, ja va ska man säga? *suck* jag har en liten fråga? exakt VAD får man ut av att läsa filosofi? bara massa jobbiga grejor, tur för mig att man fick ha me häftet på provet och tur för mig att jag hade skrivit dit en massa egna saker! haha, ibland undrar jag vad lärare tänker med, så klart man skriver dit en massa saker man inte får..hehe:P

vill också kora min syster som idag har gett mig den SÄMSTA bortförklaring till varför hon inte träna idag, den blir svårslagen!


dagens bild:

126654-3


dagens klagomål...

okej, jag är villig att erkänna jag är inte världens mest erfarne bilförare, har haft körkort i sex månader så vissa kankse inte tycker jag har rätt att klaga, men när sk människor lära sig att köra bil?! jag hara bara en liten fråga, vilken körskola har man gått på om man inte lärt sig att rött betyder stanna?! å alla dessa som inte blinkar? blir helt galen! å när ja ändå är inne å klagar, EU-mopeder! de borde inte få finnas. fattar inte hur man kan tillåta dom att köra mitt inne i stan?! dom e ju helt garna. sicksackar fram, och rätt va de e så kommer dom i 70-80km/h å körförbi en på insidan mitt inne istan! å för att inte tala om då dom ligger två cm från draget, har sån jävla lust å bara trycka till på bromsen! men god människa som man är låter jag bli, men om detta ska pågå länge till ska jag nog snart börja görat! för ja irriterar mej på dom varje gång! nä BORT ME EU-MOPEDER! dom borde inte få finnas!

för övrigt hat jag läst mitt bröllopstal från sandra till mig idag, hare vad ja skratta, men jag är VÄLDIGT glad över att du inte höll talet för klassen, då hade jag nog inte kunnat visa mig i skolan igen..och förmodligen hade alla undrat över mina spetstrosor...

dagens tv-programm

Mile High! finns inget roligare program! hahaha!

//Cecilia Johansson live from Dalsland!

kom jag på posten?

näe, efter en dags bloggande är jag redan trött på det...hade skrivit världens finaste text å så skulle ja lägga in en fin bild, men va händer? allt försvinner! ja blir så trött!!!

ska försöka komma ihåg vad jag skrev, men jag tvivlar på att de blir lika bra!

de hela handlade i alla fall om huruvida jag var äkta eller inte...vi har nämligen haft en psykologiuppgift som handlar om vår personlighet vem vi är osv, det var då det slog mej att jag inte är speciellt lik mina föräldrar, speciellt inte pappa. jag pratade då med mina föräldrar om detta och mamma försäkrade mig om att jag i alla fall var hennes dotter (om jag inte blitt förväxlad på bb) och vid närmare eftertanke är jag nog ganska lik min mamma. men pappa då? nä inga likheter så ja kom på att jag måste vara en brevbärarunge! (usch va hemskt om ja e de på riktigt) men idag har det slått mej vad jag ärvt av min käre far, höstdeprissionen! det är något som både jag och min pappa drabbas av på hösten och idag tog den mej med storm! vaknade med världens huvudvärk och den gick inte över...har dessutom varit trött hela långa dagen och tillråga på allt har jag ett stort filosofiprov och ett naturkunskapsprvo som bara ligger å vaänta på mej...nä tvivale säjjer ja bara1 men även om de e jobbigt med höstdeprission känns det ändå skönt, jag har ärvt något efter min pappa så ja är nog äkta ändå!

förövrigt har jag gjort min försa skådespelardebut (kan man göra två?) inför publik jag inte känner idag(nä de va lögn ja tror ja gjorde nåt i 4an me men minns inte riktigt) de va askungen som stog på programmet och jag spelade en av de två elaka stysystrarna..hehe..och även om det vart rätt kul så känndes det väääldigt skönt att detta äntligen var över!

dagens citat:

jag playade cdspelaren

ja, dagens blogg va kankse inte mycket att ropa hej för men som sagt försvann orginalet:(


//Cecilia Johansson, live from Dalsland


kom jag på posten?





pilla

jaha, så här försöker man fixa å dona så sidan ska bli fin å så måste man uppdatera bloggen för de(?) hoppas verkligen de bidde rätt nu annars bli de ju konstigt...:/ jaja får väl försöka igen annars, e inte så haj på detta, tur ja har min vägledare som hjälper mej=)

jo, nu va ja fast

så var man fast?

Jaha så var man fats i detta också då? Bloggandet, haha lite kompiskt om jag får säjja de själv. Har funderat på det ett tag och idag bestämmde jag mej! beror väl mest på att jag har två prov denna vecka och egentligen borde plugga. varför är det alltid så? att när man har hur mycket som helst i skolan kommer man alltid på en massa andra saker att göra? hmm* jo men åter till detta bloggandet då. varför? tja, ja tycker de e rätt roligt att läsa andras bloggar och höra deras tankar så då tänkte ja att detta är ju ett sätt att dela med mig av mina så ortoligt inteligenta åsiker....å sen så va det ju de där med att det är så mycket lättare att sätta sig vid datorn å "blogga" lite än att sätta sig med skolarbte eller städa eller vad det nu är man ska göra!

idag får jag nog lov att säga att jag har vart väldigt effektiv, fick rosa band igår på fotbollen som jag skulle sälja och jag har redan fått sålt nästan alla mina. känner mig väldigt stolt över att jag kan bidra med något. har funderat lite på det där med cancer, och organdonation, ska skriva om det i naturkunskapen. egentligen är det ju självklart att man borde skriva in sig i donatorregistret. jag menar tänk den da då man själv ligger på sjukhuset och måste ha ny lever för annars dör man, och va e de man brukar säga det du vill att andra ska göra för dej ska du också göra för dom, ja man borde nog skriva in sig där...kanske...

ja vi får väl se hur länge, och hur många gånger jag orkar uppdatera den:P hoppas du fortsätter kika in iaf! för vem vet nån da kanske jag kläcker ur mig något ortroligt interligent och då vore det ju förfärligt ifall du missade de...

förstod nu att man tydligen kan byta färg å grejor de va de värsta! men de orkar ja nog inte göra nu...