jobba, jobba, joobbaa

älskar att jobba på lördagar...så lugnt å skönt=)

förresten va glenn hysén å alexander barn inne idag:P

på spaning me sissi å linn...

en vanlig sketen, sleten månda...dålit väder å allt e allmänt piss... ja å linnsan sitter på cactuz p funderar över vad alla människor egentligen har för sig denna da..har alla lika tråkit som vi? å mitt under dessa funderingar får vi en snilleblixt å komemr på att vi ska gå å kolla på resor på resebyrån! ja hurra=) så vi lägger på lite mer pengar till bilen (som redan hade stått typ 20 minuter för länge) å börjar traska ner mot stan...då slår de oss att resebyråerna stänger klockan 6 å klockan e 1 minute över...suckandes vänder vi tillbaka å sätter oss i bilen å funderar över vad vi ska hitta på...då, från ingenstans, kommer tre killar i svenskahandbollslandslagets träningrdräkter gåenede!! kändiskåta som vi e tog vi genast fram kameran å körde förbi å tog ett lite diskret kort...tog en vända ner till grusparekeringen å vände sedan tillbaka för att köra förbi en gång till...sedan körede vi upp mot järnvägen å va möter vi där om inte typ 10 till!!! arh galna av förtjusning ställer vi oss på agnebergsparkeringen å tar nåra kort..sedan kör vi vidare å möter en hel klunga till!!...å sen forstsatte vi köra fram å tillbaka en sisådär tio minuter en kvart...haha...!

men tro inte att de va slut där! nä efter att lekt paparatzis kom vi ju på att vårt kära ljungkile spela match mot norrköping! så då bar de av till metroploen ljungkile! å även där togs de en hel del kort kan ja lova=) massa hetingar, de va inte sista gången vi såg lsk spela de kan ja me lova!!

näe, de va inte slut nu heller...för på vägen hem slår det mig att handbollskillarna måste ju ha tränat färdigt nu, dom e säkert på väg hem! mycke riktit vid kroppshyddan möter vi ett gäng som svänger upp till i17...stalkers som vi åker vi givet vis upp till i17 för att kolla in vart dom bor! (å givetvis ta ett kort)! haha!

usch va sjukt detta låter, lovar å svär vi e inte sådana där hemska stalkers, vi e bara uttråkade uddevallabor som försöker sysselsätta oss på bästa sätt när de väl händer nåt!!;) 
'

mini mini semester!

japp har man kommit hem från sommarens första semster då...å även om vädret har vart piss, så har de deffenetivt vart värt de...resan ner till halmstad är en jag sent kommer att glömma...å de samma gäller nog för personalen på västtrafik å alla de som åkte 730 från uddevalla till göteborg, (de fick sig nog ett gott skratt)... för att göra en lång historia kort så hade vi cirka 20 minuter på oss att byta från bussen i göte borg till tåget som skulle ta oss till halmstad..rätt skaplig tid tyckte vi... ända tills dess att vi skulle gå om bord på 730 i färgelanda och den var en halvtimma sen!!!! kan lova att västtrafik fick en hel del arga samtal, å de me all rätt! ja menar här har vi bokat å betalat för en tågbiljett å sen kommer vi inte med tåget på grund av västtrafik! som tur va fick vi iallafall reda (efter mycket om och men och utskällningar) på att det gick ett till tåg 17.40... när klockan va 17.38 rulla vi in på neterminalen, marie flyger fram å skriker "öppna dörrarna öppna dörrarna!!" (detta efter hot om att inte chaffören gasa så skulle hon minsan köra bussen själv) vänlit öppna han bussen varpå jag å marie störtar ut å springer in på stationen för att ta reda på vart i från tåget går...vid detta laget har klockan blivit 17.39+... ser att tåget går från spår 12 störtar ur å springer vidare å hinner precis på tåget när konduktören blåser i pipan...snacka om bytes marginal!!!

efter dena stressiga å pressiga resa kom vi äntligen fram till de soliga halmstad, där allt var bäddat för en perfekt utekväll! vilket de också blev=) orkar dock inte gå in på detaljer men kan väl säga så mycket som så här, att man mött mycke folk me skönt dialekt..å även folk me mindre skön dialekt..mött både vitlökar, chockladtomtar, alkisar som "verkligen inte e de, han har har eget företag å båt! ja lovar!" å så liten som världen e har vi också givetvis träffat uddevallafolk...men oavsett detta har alla vart grymt roliga..å vissa mer roliga än andra...;)

fest kvällarna varvades med halvmulna å stundtalsösregnande dagar på tylösand..men oavsett väder hade vi iallafall kul, vilket iofs inte är så konstigt för de e väldigt sällan ja å marie har tråkit på en semester! vi fick ju även se per gessles hus när vi av en ren olyckshändelse råka cyckla för bi huset...hihi! å vi hade inte alls fått en vägbeskrivning av gessles grannes kompis på bussen dan innan...

förresten har ja kommit på vad ja ska göra i framtiden! ja ska flytta till halmstad å så ska ja köpa en cyckelå så ska ja cykla!!! fram å tebaka kosrs å tvärs! å va roligt de är=) ett starkt tecken på att ja tycker de e roligt är att jag begav mig ut i röd förstor regnjacka i piss regn för att trampa! va iofs inte regn när vi begav oss ut, men jisses sikket öväder som kom in över oss precis när vi fått upp kartan å insett att vi cyklat lite fel:S men men lika glada va vi för de=)
 

paty party

party party!

flyter upp å land

flyter upp på land...

nere på tylösand

nere på tylösand!

cyckle

en bild på hur framtiden komemr se ut (?)

herrå!

hoppas av hela mitt hjärta att detta är absolut det sista blogg inlägget ja skriver från denna dator...operation övertlning av att köpa en ny dator har äntligen gått i lås, å ja har lyckats med mitt mål, nämligen att få min mamma att inse att vi faktiskt är i behov av en ny dotor och att en fem år gammal dator inte längre kan betraktas som ny...! så imorrn åker han iväg, å förhoppningsvis kommer snart den nya =)

gårdagen va mycke trevlig, trots att vissa va så fulla att de inte kunde stå...de där me å rulla hem har verkligen fått en ny innebörd för mig... blir också allt mer sugen på att flytta hemmifrån! åå! ja blir ju typ sjuk...ja vill me!! får baske mej ta å ta tag i mig själv...!

japp chip å hej tills den nya datorn kommer=)

mitt möte med fredrik ljungberg..

att jobba i en ICA-butik kan (tro det eller ej) bli ganska så tråkit.. det gäller därför att komma på olika lekar som man kan sysselsätta sig med... idag var en sådan dag då ja fick den briljanta idén att leka "find look-a-likes", en mycket bra idé om jag får säjja de själv...för er som inte fatta innebär alltdå leken att man ska hitta olika personer som e lika nån annan, helst en kändis, men kan även vara någon annan (typ mormors systers barnbarn eller nåt...) ska väl säga att det hela egentligen började med att "kjell bergkvist" va inne på morgonen och köpte lite morronfika...å sen fortsatte de att välla in kändisar hela dagen...eller nja kanske inte men några som var något så när lik någon iaf...men de kommer ingen som e så där "shit ja måste kolla leg bara för att kolla om de e orginalet!" förrän sisodär vid fyra snåret... sitter i kassan å börjar vi det här laget bli en aningen trött, å huvvet e inte riktigt me till 100%... hur som helst slänger jag en blick bort mot godiset, först regarea ja inte så där jättemycket men efter att tittat två gånger så såg ja.. de va ju självaste fredrik ljungberg!! arhhh! tänkte shit va ska jag ta mig till?! sträckte lite på ryggen, snygga till mig i håret å försökte se lite snygg ut (hur snygg man nu kan se ut i en marinblå förstor skjorta å efter typ 8 timmars lång arbetsdag..men men försöka duger) när ja väl snyggat till mig ser ja att freddie har kommit till kassan och till min stora besvikelse upptäcker jag att det inte är orginalet... :( men ack å ve så grymt lika... (så de va ju tur att ja snygga till mig ändå..) å när han öppna munnen å prata upptäckte ja till min stora förtjusning att han pratade hallänska!! ååå va vackert(sexigt) de e! ska deffenitvit flytta dit nångång, mmm så otrolit underbart:P så fastän att de inte va den äkta freddie, så dög kopian ganska bra me! ....å ja behöver väl knappast säga vem som vann dagens priset för dagens "look.a-like"?!:P