nu...

går det även att beskåda de ubergalmmorösa livet i färbo 2...!

fest i 5522

japp idag sänder vi live från 5522 mycke trelit..dagens reportar är daniel å sissi från rikards dator...

dagens outfit..
daniel bär en randig skjorta å blåa dyra jeans..vanlitvis bär han massa kläder för han är snöläggare! han är ocksåmycke snäll för han bjöd på köttbullar å ägg--mycket gott!!

jag bär själ en grå klänning men den ska byas mot grön nån dag..de har jag å rikard lovat...vi ska ocks bugga nån da men vi får väl se hur de blir me de...nu vill daniel me bugga..å de e ju bra!!=) nu skulle ja ju säjja tt att ja å rikard jobbar ihop han e trevlig...å de e ju så klart för att han bodde med daniel föra året..men å andra sidan e dom flesta trevliga här..har nog inte mött nån otrevlig...inte ens han som jag råka slja ett tredagarskort för 800 istället för endagars för 300 till...!

idag har jag hyrt snowboard de eär en historia fr sig som jag inte rikti orkar berätta nu men den kpmmer ja lovar..för de e en hstoria vrd att höra!
:
nu ska ja försökafå dom andra här tt lyssna på lite carola eller möjligtvis lite lena ph..får se hur de går!=)

hare bra

masor a kyssar å smekningar från mej å daniel!

första inägget...

live ifrån fäbod 2..!

livet är hur bra som helst har redan testat snön..å tesat att vurpa..:P första dan på jobbet va rätt så slapp åkte runt å titta å avsluta de hela med en god fika på fjällkyrkan mysigt  värre=)

saknar alla!! puss puss

Victor Charlie Charlie...

...this is Mike Sierra Foxtrot please come in...

ja så va väskorna snart färdigpackade...sisådär 24 timmar kvar innan ja åker..har fortfarande lite grejjer som ska inköpas..sen är det bara att hålla andan, blunda och hoppa! förhoppningsvis landar jag på säker mark....är så mycket känslor i kroppen nu, nervositet, rädsla, glädje, hopp och förtvivlan...men förhoppningsvis löser sig allt till det bästa..det brukar det ju oftast göra....det här är slutet på en resa å början på en ny...

vet inte hur stor tillgång på dator jag kommer ha...men ja lovar att så ofta ja kan försöka göra små inlägg! så fortsätt kika in för att hålla dej uppdaterad om vad som på går i (snart) fjällenbrudens liv;)

Victor Charlie Charlie this is Mike Sierra Foxtrot, over and out!

  

Det där med packning har fått en ny innebörd för mig...

=)

sakna

mampaå

image79


Kommer sakna er!