det gör ont att säga farväl...

ett sista inlägg från min kära MNe 4162... det är ett tre år långt förhållande som nu är på väg att ta slut och det är inte utan att det känns i mgen.. visst har han haft lite svårt att komma igång, vart lite seg å visst har ett å annat dokument försvunnit några gånger...men ändå... han har alltid funnits här hos mej men nu ska han tillbaka...:'( jaja antar att allt har ett slut, även vårt förhållande... ont det gör ont!

nä nu är det dags att stänga av min kära MNE 4162 för sista gången...snyft*

tid och lust

startskottet för studentfiradet har äntligen gått! inledde i fredas med vår underbara öpbal! å visst var den underbar! ångrar inte för fem öre att ja gick dit, de va verkligen värt de=) alla va så fina å uppklädda, inte alls som man e van å se varnn i skolan! sen va de ju en underbart god middag ockå som varvades med fina tal! efter de öppna baren å de va fullt ös som gällde! tequilarace blandades med vals å dans i långklännigar (icke att rekomendera men är det bal så är det) å efter 3 år på öp, å inte minst efter denna kväll kan vi nog konstatera att öp är bäst på både test å fest! en rolig kväll toppades av att man fick reda på lite småhemlisar också, å de e ju alltid lika kul! å nu e de bara upp till miss match att göra sitt jobb...lovar att försöka göra så gott ja kan;)

vakna me lite smått skallebang på lördan, men ja å linn hade ju bestämmt att vi skulle ut till kungshamn och måla och eftersom det stog uppskrivet i kalendern gick ju inte det att ändra på..så de va bara att pallra sig upp och åka ner till stan å så småning om ut mot kusten... så mycke måling blev de dock inte, först tog vi en promenad kungshamn runt (å även om vi inte höll en jättesnabb takt tyckte ja att vi va riktit duktiga!) sen tillbringades de följande tre timmarna i sängen! å så underbart!=) men efter tre timmars vila (å lite frågesport) rykte de i fest cellerna å vi beslöt oss att gå ut å shakea lite även ikväll...men innan dess lite mat å så givetvis lite mer vila! sletna som två sengångare (iklädda "slappis kläder" å håret va en rest av gårdagens balfrisyr) begav vi oss sedan ut på de lilla samhället för å röjja! hitta trevliga kungshamnsbor (eller va de göteborgare, fick aldrig riktit nån kläm på de där) å fick se liite mer än va vi egentligen önskat..men me tanke på vad dom sett va de kanske inte mer än rätt...! kvällen avslutades på kanske... jag å linn dansa tillsammans med 40+are till det enaståedne lajvbandet som linn kallade det för...(det vill säga en person med gittar) å linn lärde sig att det faktikst inte e så dumt att ta efter de gammla...!  

dagen idag har betått av vila, mat promenad å fotbollmatch! trodde ja skulle va helt dö å va inte alls sugen på att spela, men de gick riktit bra å vi vann även den här matchen!=) gött mos!

nä, nu ska ja käka en banan, spruta lite kaviar på den å se om de e nåt å ha...usch.. tror inte att de kommer hålla!

image42


ljuvlig frågesportsvila!

duktiga mej!

idag ska jag bara ösa en massa berömm över mig själv..va nämligen mäkta duktig idag..gick upp kvart över 6 för att träna!! duktiga mej! å första halvtimmen va de faktiskt rikti serös träning! men sen blev de slappare å slappare till att så småning om gå över till roliga "lekar" på boll:P å hej så de kan gå! en sån ska ja deffenetivt köpa!! hehe! sen va ja i skolan heeela dan trots att ja inte ens hade någon lektion! duktiga mej! å sist men inte minst svara ja å sandra på massa minst sagt knepiga frågor! duktiga oss!!


säger bara speeddejting, speeddejt eller hastigt möte?:P

slutspurten..

man ser målet närma sig, för varje da som går kommer de närmare å närmare...de knyter sig imagen...men varför ska upploppet vara så förbannat tugnt å jobbit? de som brukar va den lätta biten, då ångar man på, tänker inte utan styrs bara av adrenalinet...varför är det så annorlunda denna gång? de känns som om jag snart drabbas av syrebrist, drabbas av mjölksyra å kommer att falla precis innan målsnöret..suck...min hjärna e tom...lämpligt nog spelas just nu all good things comes to an end på radion...är det så?  

synden straffar sig själv..

ja efter den otoligt trevliga helg var det självklart att måndagen skulle bli en pissda! börjar me att man flygfer upp ur sängen å kollar på klockan...shit 8:22..kan bli lite kenpit att hinna in till ksolan annan 8:35..men menm sätter lite fart under fötterna, kastar i sig lite mat, full fart på bilen å visst en timme senare va man i skolan1 riktit duktit! men när man väl är där visar det sig att lärarn är på läkarbesök å är lite sen...suck inte hade man behövt stressa inte...jaja inget å göra åt, bäst å lägga in grejjerna iskåpet så länge...va upptäcker man då? inga nycklar! suck! dom ligger kvar i andra bilen som står på sjukhuset å dit har man då ingen lust till å gå! som tur va va de något som gick rätt väg..hittade nämligen en extra nyckel i väskan:P lucky me!

nu ska ja iväg å träna, något som kan bli mycket intressant eftersom de va vääääldigt längesen sist!

linn å sissi dag!

gårdagen blev en rikti linn å sissi dag..å vi fick äntligen ta igen de vi missa i kungshamn;)en shoppingtur i göteborg avslutades med vild fest på trägårnpremiäern!

åå va ja älskar när man kommer hem från en riktit lyckad shoppingtur!! va nere i storstan igår, å me tanke på hur de gick sist hade jag inte direkt jättestora förväntningar...men de börja riktit bra med fullträff i (nästan) första butiken...blev en BH, å när den väl var inkaserad bara resten rulla på...fynda världens skor i en turkbutik, å linnsan gick på stort å köpta två par! mycket snygga...dock redan förstörda efter gårdagens hårda kväll (mer om den senare) sen blev de en klänning å en tröjja å spännen! nu e de enda kvar att köpa en väska sen är student outfiten klar!!

shoppingen varvades med göteborgsvarvet, stod å avnjöt en mycket delikat mcflyrry medans de svettiga löparna sprang förbi å ja får verkligen säga att jag beundrar verkligen alla som springer... blev ju änna trött bara av att titta på! men ja å linn gjorde en deal att en vacekr dag ska de va vi som springer! men först ska vi åka vasaloppet!

självklart var också kameran me, å tur va väl de! för vi såg världens coolaste motorcyklar1 nämigen ambulasmotorcyklar! tror linns bror skämdes lite över oss när vi sker "å kolla va coolt! kristoffer ställ dej bervid så tar vi kort!" å de blev nog ännu värre när vi pasera paddan! "ååå vi måste ju ta kort på paddan!"

sen blev de tåg hem, å ja tror att vi slog någon form av rekord, för vi åkte från göteborg kvartöver 7 (smarta som vi e hade vi giovet vis glömt att kolla när bussarna gick hem) å kvart i 10 stog vi i kön till trägårn redo att festa! där emellan hade vi hunnit hem till herrsta, smikat oss, provat olika outfitter å till och med haft en lite förfest! å herre va folk de va på premiären! å ja har förresten kommit på att ja borde få något pris i gå före i kön..ja e bara för bra på de! shit va fort vi avancera uppåt även om de nästan krävde linns liv!

väl inne var det huur kul som helst..men ett litet tips till trägårn är att skaffa lite mer toaletter!! kan ni tänka er typ 300 tjejer som ska dela på två toaletter!!! bildas väldigt lätt kö kan ja lova! med det fantasitska är vilken gruppkännsla vi fick! kan ni tänka er 20 tjejer som står å skriker "öka takten, sista kvarten, vi vill kissa!" å "hejja hejja hejja!" haha! rätt rolit!!=)

sist får ja väl gratta linn som har namsdag ida! garttis!

duktiga linn

har lagt upp bilder från fredagens bravader! går att skåda här=)

mitt liv som 19-åring

ja mitt liv som 19åring kunde knappat ha börjat bättre...fick på efetrmiddagen beskedet att både jag sandra å linn hade gått vidare till entreprenörsveckan i Örebro!! "Evenemangets platser fylls av några av de främsta ungdomarna i landet och de handplockas för att representera sin region under veckan" (http://www.ungentreprenor.com/OmEvenemanget.asp) fatta va vi e bra! man tog ut 6 från vår region å alla kom me!! de e helt ortoligt! men roligt;P vi e bara för bäst, socksawer släng er i väggen! här kommer SHOPPER!! mot USA!

på kvällen fanns de många anledningar å fira, å förfesten va grymm...(hade ju haft mina aningar om vad som skulle hända) å nu tror ja att alla har vad som krävs för full njutning;) chockladen kommer nog bli mäkta poppulär! efter shopping turen blev de ölspel, dans, allvaliga snack (som alltid) å så småning om utgång..å ja måste säga att ja e lite smått besviken på en viss person (nämner inga namn) som har en tendens att alltid säga "ja måste ha sprit, ja måste dricka mer, ja e inte alls full!!" å snälla å givmilda dalslänningar som vi e klart att hon får, men när de e dags att dra ut kommer de här "näe, ja mår så dåligt ja måste hem" lovar att det inte var första gången de hände!

men trots bangare så hade ja kul ändå, å shit va ja älskar att fylla år! allt blir så billigt! gratis intäde å masssssor av gratisdrinkar! (känns dock av idag kan ja lova) å om (mot all förmodan) jag inte skulle vinna i Örebro komma till USA å starta eget företag så säkrade jag min framtid som fotograf...fårga mig inte hur men innan jag visste ordet av så stod ja me en stor kamera runt halsen å sprang runt å tog vimmelbilder...! haha hur kul som helst ju (bra sätt å ragga på) å den riktiga fotografen tyckte ja va huuuur duktig som helst! haha!

nä nu får ja la ta å städa lite, ska ha släktkalas..känns inte allt för lockande men men..dom e ju vana å se mig bakis, så dom skulle nog nästan bara bli förvånda eom jag INTE va de så!!

image41

Vi som håller hela vägen!

USA nästa!

jaha då va USA resan nästan fixad då...eller fixad å fixad..har genomfört första intervju, så nu gäller de ju bara å bli antagen, å sen e de ju "bara" till att vinna..men ja nästan fixad är den...!

så var det den sista dan som 18-åring då...shit va ett år har gått fort...tycker inte de va alls längesen man va såååå glad för att man skulle på GG första gången, å nu nu kan de lika gärna kvitta...fylla meningslös..usch..hade ju vart en annan femma om man fyllt 20 kanske..:S jaja de e väl bara till å ta! ska ju tydligen bli kalas iaf som e uppstyrt av ingen mindre än sandra "jag ska kolla på det", vi får väl se hur det slutar..lite besviken att de inte blir nårgra strippor! men men de får vi la ta på möhippan istället;)

förövrigt kan ja berätta att ja numera ser ut som en kokt kräfta...shit va solen tar så här på vårkanten!