Älskar er:P

Här sitter jag. Lovligt bersuad och sådär mittenellan röd om kinderna. Nu ska vi inte glömma att jag är som en nykläckt fågelunge när det gäller bloggning. Jag är ingen Schulman, jag är ingen fotbollsfru och jag är ingen utstuderad sexolog. Jag är Sissi. En jävligt sexig brud från det mörka och mystiska Dalsland.

Jag sitter just nu på ett mycket sofistikerat sätt. Ett vinglas - a´la systenbolaget - i handen, sminkade ögonfransar och ett kvinnligt känsloliv. Jag ska lämna mina vänner. Ivarjefall lite. I typ fem månader.

Allt har känts så bra. Jag har svävat på ett mjukrosa moln. Molnet har burit upp mig likt hövdingen i Asterix och Obelix blir uppburen på sin sköld av två muskolösa heta män. Mina vänner äger mitt hjärta.

Ni vet. Ett hjärta har ett par kamrar och ett par hål. Oftast är de fyllda. Men nu känns det helt tomt, Jag ska lämna de jag inte klarar mig utan. Jag blir som en fotbollsmålvakt utan backar.

Jag har inte levt utan dem innan. De har varit där för mig när det har behövts. Jag har kelat med linn, bråkat med sandra (och kräkt på hennes pojkväns skor), skrattat med Marie, druckit med Karro med C. Och helt plötsligt ska jag till ett snölandskap med isbjörnarm, snygga liftvakter och skidlärare med klämbara rumpor. Men mina vänner betyder mer än det. Oavsett var jag blir av så finns de alltid med mig.När jag känner mig ensam ringer jag dem och när jag är full som en kastrull ringer jag dem.
Livet kommer bli ordentligt mycket tuffare nu. Men så är det....

Sen vill jag inte glömma mina otroligt goda vänner på ICA. Hallo, vi är som Pikachu och hans tränare (minns ej hans namn).


Fan va jag älskar er. I dag och i morgon och för alltid.  

Sissis ord genom robins fingrar.

bad day

detta har nog vart den värsta dagen på mycke mycke mycke länge...

Kom låt oss gå här ifrån
Låt oss resa någonstans
Resa långt härifrån

den hårda vägen...

dagens läxa:

jobba stägning+inte äta+stressa+häva sprit+utgång är ingen bra kombination... tro mig jag har testat å jag lovar att det är något ni inte vill göra! önskar att jag hade landat på kentkonserten istället....


Och som jag önskar att du var här nu
Jag vill bara höra dina hjärtslag
Och som jag önskar att vårt krig tog slut
Jag har lärt av mina misstag
Och du är lika ensam som jag

söndag 07.11.18

jaha, så var det söndag igen då... ytterligare en vecka har gått å en helt ny vecka ligger framför en..igen...med risk för att låta som en gammal kärring men herregud vad tiden går fort...tycker inte det va alls länge sen sist söndag fast än att det är hela 7 dagar sen... en fördel med att tiden går fort är att snart snart snart är drar jag upp till sälen! ska bli så grymt kul (om jag inte redan nämt de) fick en liten försmak av Cajsa idag som har flyttat upp i helgen! å va ja längtar, men håll ut snart kommer jag;) en nackdel med att tiden går fort är att jag snart jobbat klart på mitt älskade kvantum (alltså kvantum, inte tempo! detta är dock bara en parantes i detta inlägg men tyckte dock att det var viktigt att nämna) kan inte fatta att hag redan jobbat där i tre månader! har träffat så grymt sköna människor å ja kommer att sakna er! men jag litar på att ni styr upp en personalfest i sälen;)

som vanligt är inte tankeverksamheten på topp på söndagar men håll till godo!:P

hej du vinterland <3

mmm!! snön pryder marken å solen lyser! kan de bli bättre! känner hur alla vinterkännslor jag har i mig bara spritter! åhh så underbart! va ute i går för att kolla hur väl mina nya termobyxor höll..å ja dom fick helt klart godkännt! har också rotat fram en massa andra vinterkläder som just nu ligger å väntar på att få pckas ner och sedan användas!!! hitta hur många par vantar som helst som jag inte ens visste om att jag hade! å eftersom jag har en förmåga att tappa bort just vantar kan de kanske va bra att ha me typ 10 par..även om andra kanske tycker det är onödigt....

image71

image72

Det är dagar som denna som alla bilar fruktar vår kära backe! Här har vi en merca som hade väääldigt svårt att ta sig upp... 

image73

Audin där bak, hade inga problem...den (liksom en skruttig gamal volvo) bara flög uppför backen...mednas jag stog i buskarna å smygfota(och filma)....haha!

image74

Så här kul har vi på landet en härlig vinter dag i november!

hjältedåd i oslo

ibland tänker jag på hur godhjärtat jag är... va å hälsa på carro i oslo i helgen... va ute å festade å hittade en jätte flaschig mobil...många hade säkert tagit den själv..men god hjärtad som jag är la jag festandet åt sidan för en stud å la all min kraft på att försöka hitta ägaren....skickade tillexempel ett par sms där det stog "hej jag är svensk och har hittat en tellfon här..." efter ett litet tag ringde någon til telefonen, men jag är ju icke så haj på norska så ja fatta inte riktit va hon sa...så ut på gatan å vem fick jag tag på där om inte två norska poliser! de va mycket vänliga å till slut fann vi den riktiga ägaren!

övrit var helgen fylld med allt som en helg i oslo ska va fylld me! god mat....dyr mat...god dricka..dyr dricka...mysimys i carros heta lägenhet...söta bartenders...fylle käk å inte att förglömma kaffepaus på 7eleven..å så såklart försöken att lära norskar säjja sjukhus! haha, trodde inte att det skulle vara så svårt, men tydligen..

orkar inte skriva mer, men tja bilder säger ju mer än 1000 ord så...




Kaffepaus på 7eleven



"säj sjukhus!!"



trött?



vår elimenta osloguide



jag å bebisen



justin å nelly



lyxmidda:P

Mer bilder finns här.. för er som kommer in..tycker förresten fortfarande att det är VÄRDELÖST! att dom inte tar visa kort i norge!!!!! nu ska ja till linn å käka frulle...mums:P

kärlek...

hååå..blir man inte glad i hela hjäratat när men ser detta? åå de värker i hjärtat så ja längtar!! har hittat nåra huskompisar  å grannar me! känner ända från tårna upp till hårfästet hur bra detta kommer bli=)

livet har sina goda stunder...

speciellt de ja delar i badet me min linn=)

image63


eftre en hård arbetsdag förtjnar vi detta! men var e karlarna?

i'm a real witch!

så va de haloween å haloweenparty...kom på typ klockan 4 att jag inte har nått å ha på mig, å festen börja 7...snacka om bra framförhållning...men min underbara ängel linn kom snabbt till undsättning genom att låna ut sin vackra häxdräkt! å visst va ja vacker! haha...fick en held del komentarer nä vi lämnat festen för krogen..men kul va de!

hade egentligen tänkt å träna idag, men fick precis reda på att den nya tränaren ska komma idag, känner att jag nog inte riktit kan visa mig från min bra sida (om ja har någon sådan) idag, så jag kanske hoppar de..menar bakis på första träningen, inge bra inrtyck de inte..men nä jo ja får nog gå dit ändå..har lovat mig själv, å många andra att ja ska ta ta tig i mig själv! så d ee la bara till att bita ihop!



Häxan å rumpnissen!