till en kär vänn...

har idag, efter vissa påtryckningar, blivit tvingad till att skriva ett litet blogginlägg..! å eftersom jag är svag för grupptrycket (om man nu kan räkna en person som grupp) så kommer nu ett=)

vill tillägna inlägget min älskade linn (så nu kan ni ju kanske räkna ut vem personen som så gärna vill att ja ska blogga är) som just nu befinner sej på andra sidan jorden och miljontals mil ifrån mig:'(

hon har nu vart där i cirka 5 månader och det är bara en månad kvar tills hon kommer hem å de ska bli sååå kul! (iallafall för oss här hemma) å då ska hon ju flytta in till mig, så vi ska hänga på söder hela sommarn, å så klart i kungshamn me;) bara ha grymt kul! sola, bada, grilla å mysa på en 80 madrass! (ja menar vem vill ligga i en nyinköpt 120 säng, när man kan liga tightare på en 80 madrass(å ja christian du får sova på soffan, men INTE kasta vatten i den!!))



fick kort på min baby å visst ser hon hur fräsch som helst? alla karlar i hela uddevalla kommer va efter dej nu..kanske inte så mycket ha dock, dåligt med surfare här kan ja lova, men finns ändå vissa med potential, du vet när man jobbar på kvantum har man koll på dom flesta!=) fast föresten vem behöver karlar när vi har varnn! har förresten hittat världens sötaste unge som vi kan adoptera!!

måste också berätta att den älskadekulglassen idag har kommit till kvantum!! huuuuuuuuur god som helst och heeelt oemotståndlig...! hmm inte bra inför beach 09, men va fasen hellre tjock å glad än smal å sur för att man går miste om något som skulle kunna var en av de godaste glassarna!