PT

så har man fått en PT då också...hahaha..inte riktigt så glammit som de låter, ja å camilla (vi slappisar som inte har orkat träna på nåra veckor) som ska få "specialträning" av vår tränare! haha! får väl se hur d eblir me den saken menmen, en sak som e klar e iallafall att de behövs..usch ingen träning å massa kex, ingen bra kombination.. de e nog nästan de värsta (nästan) med mitt jobb att d eligger en massa prover å grejs i personalrummet..å ja som e typ sveriges största kakmonster (bara äääääälskar kaor å bullar) kan inte låta bli att norp några varje gång min väg korsar rummat...illa men sant..så  det kanske behövs lite specialträning...!

just nu står ja i valet å kvalet om de ska bli utekväll i kväll eller imorrn..e lite sugen på ikväll, men e lite sigen på fjällbacka imorrn me..jaja ja e ju inte den som e den som inte kan gå ut båda darna=)

hare gött!

till marie <3

dagens blogg tillägnas marie! tycker sååå mycket om dej! kraaaaam på dej! <3

image48


Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått!

sommar sommar sommar!

sleten som få efter typ ett snitt på 5 timmars söm de senaste 5 nätterna, hosta som en gammal rökare, dubbelt så stora mandlar än vanligt, 38.5 i feber och ösregn...inte de bästa förutsättningarna för en lyckad midsommar...men eftersom jag denna vecka har lärt mig att man ska låta NEJ-skorna stå och ha JA-skorna på begav jag mig ändå glad ihågen (iklädd vinterjacka å klänning) ut till herrsta där linn å sandra hade bullat upp med brak middag! de va champange med frysta hallaon, förrät, huvudrätt och efterrätt (den hann vi iofs aldrig att äta men ändå, de e tankan som räknas) mäkta överraskad va ja, å stora creed till er! bra gjort!

efter middan blev de språngmarch till bussen som vi preeeecis hann me...där blev de förfest för vissa å sovstund för andra (mig)...väl framme i kungshamn va alla laddade för en rikti party kväll..blev lite förfest bland sågspån, men va faen vi hade ju iaf tak överhuvudet! sen hade vi planerat ett besök på baden men efter typ en halvtimmesköande, kontaktnätsverkande (som vi numera är hur bra som helst på) och tjöt med vakterna, belöt vi oss för att gå till kanske istället...något som var ett bra bestlut och fungerade hur bra som helst som alternativ till baden! linn shakea som aldrig förr å redan efter 10 minuter hade hon både en två å tre norskar efter sig...som tur va va ja där å kunde rädda henne från alla hemskingar...ja menar vi har ju redan hittat vår norsk!

kvällen va hur kul som helst men frammåt ett tiden insåg jag att feber, fem alvedon å utekväll inte går så bra ihop, så då beslöt jag mej för att hämta min vinterjacka å begav mig till kungshamns kebbab....efter mycket tajat fick vi även me linn..som vid de här laget hittat nån ny...men även hos henne lockade kebbaben...så då va de bara att ställa sig å köa där..men snäll å söt som man e dröjde de inte så länge förrän man hitta nån som erbjöd sig att köa å köpa mat till oss...mm ingen kebbab smakar som gratiskebbab som man sluppit stå i kö för att få=)

när klockan blev två kom äntligen bussen, å ja minns inte så mkt från färden förutom att marie nångång sa "hon spyr" då vet ja att ja tog väskan från golvet å diskret förflyttade mig till en annan plats... ja herregud så gott ja sov..har nog aldrig sovit så skönt på en buss, skulle möjligtvis vara frankrikeresan då, men näe, resan gick jättefort vilket ja också påpeka när vi kom till uddevalla, något som marie dock inte höll med om...den stackarn hade vart vaken heeela resan å kämpat med sin onda hals...stackare..men stora creed till dej som klarade av midsommarafton huuuur fint som helst! du e bra för gå å under bar, å hur allt än blir så blir de bra! så länge du kommer ihåg att låta nejskorna stå å ha jaskorna på!!

bilder går att skådas
här

örebroveckan då? jo heltundertbart roligt...å även lite småsjuk...hehe! ja å linn har hittat både ...fem, sex, sju... heta kandidater till (...ja..) å massvis av smygkort har tagits på de mest diskreta sätt som bara ja å linn kan...ska också säga att ja nån gång i hela mitt liv ska ta å åka till norrland..eller nej ja mena att jag nån gång ska fara till norrland! så härliga människor å så go dialekt... känndes dock lite konstigt att gå från "den som är från dalsland mörka skogar" till den som kommer längst söder ifrån:P

näe en sjukt rolig vecka, träffat hur många roliga människor som helst..å framförallt mina roomies! hur goa å underbara som helst!! även vår älskade henrik som ägde lägenhet vi bodde i va helt okej;P hehe...! han blir nog dock lite fundersam över vilka de va som egentligen bodde hos han när han hittar lappen på kylskåpet.. hihi!

tävlingen gick väl lite sisådär....(tänket inte nämna något resultat) men vaddå då? de e ju inte vinna som räknas...dessutom vann vi nåra kubbmatcher..( va väl iofs på fuskregler men "så gör vi i dalsland" går alltid hem!!) veckan har avrt jätterolig, orkar dock inte skriva så mycket mer om den just nu, men beskåda gärna bilderna på bilddagboken för en bild säger ju mer än 1000 ord!

image45
image46
image47

Me and my roomies

aldrig mer...

aldrig mer ställa klockan (som går 10 minuter förfort) på 6:50, aldrig mer stå uppkasta i sig frukost, krypa ner i sängen igen för att 5 minuter senare gå upp klä på sig å borsta tänderna...aldri mer avsluta morgonen med att se en kvart på home and away å behöva spela in den siata kvarten för att man måste hasta iväg till bussen... å aldri mer kliva på kära 737 tillsammans med alla andra, aldri mer åka ner till kära margeretegärde (kommer alltid finnas i mitt hjärta) å aldri mer mentrortid med öps i särklass slappaste mentorgrupp... aldri mer något morgonmöte med alltid så glada jonas! å aldri alrid aldri mer öp!! jo förresten (tvärr linn) EN GÅNG ÖP ALLTID ÖP!

som ni kanske förstår har jag idag insett att jag, jag Cecilia Johansson, har tagit studenten! (grattis sissi de va ju inte bara över en vecka sen) men ja tror inte riktit att de e förrän ida som ja verkligen fattat...de har gått en vecka å ja har inte vart i skolan! jag har jobbat! sjukt, konstigt!

har också ängat stor del av veckan till att titta på kort från alla studentfetser..å beslöt mig för att göra studentalbum! så nu har ja skickat in en maaaaassa kort som ska framkallas å sedan in i mitt nyinköpta album! hoppas de blir så bra som ja tänkt mig! (förresten måste ja också säga att de e helt sjukt att man kan titta på kort på sin egen student! å då menar jag inte att ja tycker att tekniken är fantastisk, utan jag meanr att det är sjukt konstigt att man tatt studenten...de man länktat efter hur länge som helst är över och förbi....till alla blivande studenter ger jag därför ett tips (som den vuxna erfarna jag nu är): ta vara på tiden och njut! för de går över fort! (shit va vuxet de lät)) 

studentveckorna då? helt underbara å ja skulle göra nästan va som helst för att göra de igen...de som var bäst var helt klart limousinebussen ut till smögen! vilken stämning vilken fest! vilken avslutning på tre underbara öpår! åå så underbart..där hade jag kunnat sitta heeela mitt liv!!! så otroligt underbart! va värt allt!

men även om vuxenångesten idag har börjat krypa över mig så tror jag att min framtid ändå ser ljus ut...å om man ska tro sandra blir de så här:

du+robin+träningsoverall+hejaramsor+husvagn+fotboll+massa barn+kanelbullar+saft =sant

tja, vi får väl se vad framtiden ger! vet iaf att jag kommer spendera de närmasta fem dagarna i örebro! de ska bli ruggit kul, men måste erkänna att ja e lite nervös!

hastalavista så länge babes!(K)

image44

En för alla! Alla för ÖP! Vi e ÖP! Bäst i Sverige!


:'(

hade idag egentligen tänkt att blogga om min otroligt underbara studentvecka, men väljer istället att tillägna bloggen till allas vår underbara skogsmulle!

kan inte fatta att du är borta, du som alltid vart så go å gla, hurtig å alert! dej som vi vandrat i skogen med, ridit häst på, skojjat och lekt med ända sedan jag föddes! alltid full i bus å alltid någon rolig kommentar att säga! du goa underbara finns inte längre hos oss men du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! och jag vet att jag inte är den enda som kommer att sakna dig, det kommer bli ett stort och tomt hål hos många efter dig!

image43

Låter denna bild representera allt du är för mig, en busig go härlig underbar vinnare! vart du än är hoppas du har det bra!


Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
I'll be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
I'll be missing you

du å jag i ett år <3

för ett år sen va ja världens lyckligaste person! det var då som du å jag blev vi! kommer aldrig att glöma den dan, minns varje minut som om de vore igår.. vad jag hade på mig å va ja gjorde! å vad som hände sen=) å vilken mysig gruppkram vi hade inne på maggan;P åå va lycklig ja va...!


12 Juni för alltid i mitt hjärta, de va ju då som Christer Simonsson yppade orden "jaa,mmm, joo" å mitt hjärta slogg minst 200 slag i minuten, jag hade fått mitt körkort=)

kommer på natten

de e helt sjukt! så fort man ska gå å lägga sig å nana efter en hel vaken dag så bara de kommer...inspirationen...de bara sprödlar (sprudlar?) med tankar, funderingar, idéer å förslag...när jag tänker efter har det alltid vart så..om man ska skriva något i skolan är det alltid på kvällen/natten som jag får mina briljanta idéer, men det var inte förrän igår (då ja kläckte ytterligare en superidée) som jag kom på detta...det är på natten det kommer! är väl förmodligen därför jag drömmer så mycket konstigt, annorlunda och ibland sånt jag ABSOULT INTE vill drömma om...men antar att de blir så när allt kommer på samma gång...de värsta är dock att man alltid har glömt bort sina briljanta idéer och funderingar på morgonen, med risk för att låta som en kärring, men jag tror ja ska börja skriva upp allt ja kommer ihåg..å vad jag drömmer också för den delen;)

efter denna analys så har ja kommit på att jag i framtiden ska jobba med något som har arbetstider på kvällar å nätter..tänk sikka idéer ja kommer kläcka!!=)

nu ska ja ut å grilla, ska faktiskt vara chafför idag, tänkte att med alla aktiviteter som står på schemat kan de va skönt å köra nån da, dessutom får ju dom som åker med köra tillbaka;)

snälla ja

idag har jag korat mig själv till världens snällaste människa! tänkte på alla mina goda grärningar som jag gjorde under gårdagen.. först hjälpte ja en kille att köpa öl... sen gick ja runt på stan å dela ut pengar(fem kronor), å sist men inte minst så betala ja e liten killer bussresa hem...gud va ja e snäll!

å nu har de hårda "vi ska ta studenten"livet börjat...usch många ute dagar i rad, å va egentligen tänkt att de skulle bli idag me, men efter en dusch å lite vila kände ja att nä..ida får ja vila så vi riktit kan släppa loss i veckan!

nu ringer sandra å tjatar på¨mig att ja ska me ut...suck*